Cxense Display

Årets finalister – NM i Sunn fastfood: 4 av 8

Foto: Marius Svendsen.

Blant 90 deltakere har åtte finalister utmerket seg i konkurransen. Helt Riktig AS i Oslo er en av finalistene. På fredag kåres vinneren av konkurransen på Matstreif i Oslo.

Helt Riktig er en food-truck i Oslo som baserer seg på sunn hurtigmat for folk på farten.
– Maten som serveres er proteinrik, smakfull og etterlater god samvittighet hos kundene. I menyen oppgir vi blant annet næringsinnholdet for alle retter med fokus på protein. Det vil inspirere kundene til å spise bedre. Det er ingen hemmelighet at folk flest foretrekker en juicy sandwich fremfor kjedelig diett-mat, forklarer daglig leder i Helt Riktig As, Dat Hai Tran.

– Folk faller for fristelser, dermed serverer vi smoothie som gir kunden ren nytelse, greasy mat, og dessert som bygger muskler.

Helt Riktig har meldt seg på NM i Sunn fastfood fordi de har et ønske om å vinne.
– Hvorfor vi skal vinne? Fordi det er sunn mat vi er gode på. Det å vinne en slik konkurranse vil bety mye for oss, fordi vi da kan vise våre kunder at det er sunn mat vi virkelig er gode på, sier han.

Ifølge Tran opplever kundene deltakelsen i mesterskapet som noe positivt, og mange er svært overrasket hvor spennende sunn mat kan serveres.
– De fleste har gitt kjempebra tilbakemeldinger, og det kommer stadig nye kunder innom som har fatt en anbefaling av andre kunder.

Ved å bli nominert i konkurransen har Tran fått mer oppmerksomhet.
– Det skaper troverdighet og nysgjerrighet. Vi får flere likerklikk på facebook, og flere følgere på instagram. Det å bli nominert blant 90 deltakere er helt fantastisk, det føles bare Helt Riktig!

– Sunn mat kan være så mye mer enn bare salat. Men ved å kombinere magre produkter, finnes det gode muligheter for å få det til å se tasty, crispy og greasy ut, avslutter Dat Hai Tran.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Flere artikler