Cxense Display

Årets finalister – NM i Sunn fastfood: 7 av 8

Blant 90 deltakere har åtte finalister utmerket seg i konkurransen. Heiane Bilsenter på Stord er nok en Shell-stasjon blant av finalistene. På fredag kåres vinneren av konkurransen på Matstreif i Oslo.

Hvorfor har dere meldt dere på konkurransen?
– Vi synes produktet vårt, matpakken med 2 skiver, er veldig bra. Vi får gode tilbakemeldinger på dette produktet fra kundene våre, og vi er veldig stolte av å kunne tilby dette som et alternativ. Da muligheten til å kunne delta i NM i Sunn fastfood kom, grep vi sjansen med begge hender, sier butikksjef Birgit Naustvåg.

Stasjonen har brukt konkurranse-materiellet aktivt, buttens, klistremerker ol.

– Dette har vi brukt både i butikken og på matpakkene. Lokalavisen har også intervjuet oss om deltagelsen. I tillegg har vi aktivt informert våre kunder om deltagelsen, og jobbet målbevisst  for å selge inn det sunne alternativet.

Hvordan har kundene reagert?
– Vi har utelukkende fått positive tilbakemeldinger, og masse lykkeønskninger i konkurransen. De som har kjøpt matpakken er svært fornøyd, og de kommer tilbake for å kjøpe den igjen.

Heiane Bilsenter er en del av Knapphus Retail AS. De har lang erfaring med å tilby mat på farten.

– Under mesterskapet har vi erfart at det er et stabilt og godt marked for sunne alternativer innenfor fast-food-segmentet, sier hun.
– Vi er veldig stolte over å ha fått en plass i finalen. Alle ansatte synes at dette er skikkelig stas, avslutter Birgit Naustvåg.

Les mer om finalisten her.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Flere artikler