Cxense Display

Sommerens utgave på vei: FastFood 3/2017

NYTT NUMMER: I 2013 fulgte Elin Robsrud drømmen og kjøpte sin første kaffemaskin. I dag har Kokeliko Kaffebar nesten vokst ut av det intime og hyggelige lokalet på Vøyenenga i Bærum.

Papirutgaven av FastFood kommer ut seks ganger i året. I utgave 3/2017 kan du lese om følgende:

LEDER:

Det gode kaféliv
«Sommeren er fin tid for å nyte det gode kaféliv. Sesongen er riktignok kort, men for oss herdede nordmenn betyr det lite.»


TEMA: KAFÉ OG KAFFE

Superlokal kaffebar i vekst
Elin Robsrud drev i flere år en liten systue sammen med ei venninne. Driften gikk greit, men de tjente ikke nok penger til å kunne fortsette. Dermed ble Elin tvunget til å tenke nytt. Løsningen ble å legge ned systua. Dermed så den lille kaffebaren Kokeliko på Vøyenenga i Bærum dagens lys.
– I løpet av de årene vi drev systua her på Vøyenenga, var det mange kunder innom som lurte på om det var noe sted i nærheten man kunne få kjøpt seg en kopp kaffe. Jeg tenkte vi kunne hatt det i vår systue, men maskinene bråkte for mye til at det ville blitt hyggelig, sier den energiske kaffegründeren.

JDE Professional skilter med ny godkjent kaffemaskin
Kaffehuset Friele/JDE fikk nylig godkjent en kaffemaskin som sikrer den perfekte kaffen, samtidig som den gir kunden de ferskeste nyhetene på en touchscreen.

Cupping for kundene
I kaffemiljøet er cupping, eller kaffesmaking, svært vanlig for å velge ut og lære mer om smak, konsistens og kvalitet. Vi har vært innom Stockfleths i Oslo, som inviterte sine kunder inn på cupping.


KONSEPTUTVIKLING

Burger King utvider i stor skala
I 2016 åpnet Burger King 18 nye restauranter. I 2017 skal ytterligere 10-12 nye restauranter åpnes i Norge.

Pommes fries-retter med ny vri
Salgstallene for fries øker jevnt og trutt. Nå vil Findus inspirere til mer kreativ servering av pommes fries, og lanserer et nytt serveringskonsept; Loaded Fries.


LUNSJ MED JACOB SCHRAM

Årets industrileder i Europa:
– Nøkkelen for å lykkes med endringer, er å skape engasjerte medarbeidere Europalederen i Circle K, Jacob Schram, er overbevist om at veien til suksess ligger i hvordan du som leder klarer å  skape engasjement hos dine medarbeidere. Nå er han aktuell med ny bok, Essensen av Business, og ble nylig kåret til årets
industrileder i Europa av NACS, bransjeforeningen for detaljhandel.


NM I SUNN FAST-FOOD

Nå går startskuddet: NM i sunn fast-food 2017
Opplysningskontoret for Frukt og Grønt arrangerer nok en gang konkurransen om å bli Norgesmester i sunn fast-food. Har du en spesielt god og sunn matrett, meld deg på konkurransen i dag.


Kaffenytt
Bransje- og produktnyheter innen kaffe

Produkter
Flere sider med produktnyheter

Bransjenytt
Flere sider med bransjenyheter

Leverandørguide
Se nettutgaven her


FastFood kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Flere artikler