Cxense Display

KAFFIKAZE COFFEE FESTIVAL I OSLO

(Arkivfoto: Karine H. Henriksen)

Kaffeturister fra hele verden strømmer til Oslo for å ta del i vår kaffekultur og nyte verdens beste kaffe. Denne helgen arrangeres kaffefestivalen for første gang på Vulkan Arena i Oslo. Det er Kaffikaze, som står bak AeroPress-konkurransene i Norge, som er arrangør av festivalen den 30. september.

På dagtid mellom klokken 11.00 og 17.00 er temaet «Smak og lær», og publikum kan delta på kurs, foredrag og kaffesmakinger med Rory Rosenberg, Rodolfo Batlle, Madeleine Solheim Johnsen, Marit Lynes og Marcos Bartolomé.

De 400 første får en Figgjo porselenskopp, og under festivalen blir det gode muligheter for å prøvesmake og stemme frem din favorittkaffe.

Fra klokken 18.30 til midnatt, arrangeres NM i AeroPress med påfølgende fest og moro. Tim Wendelboe er hoveddommer. NM i Aeropress arrangeres for fjerde gang og vinneren representerer Norge i World Aeropress Championship i Seoul i Sør Korea i november.

Håndbrygget kaffe, iskaffe, kaffeøl, kaffecocktails, fotobooth, kaffetatoveringer, kaffeplanter, kaffegadgets, overraskelsesshow, DJ og kåring av publikums favorittkaffe – her burde det være noe for enhver smak. Mathallen rett ved siden frister med de deiligste smaksopplevelser.

Les hele programmet her.

Kaffikaze AS er et lite kreativt byrå basert i Oslo som leverer grafisk design og events. Kaffikaze Crew er ca 40 engasjerte personer som står for selve kaffefestivalen.

(Kilde: Kaffe.no)


Flere artikler