Cxense Display

Om oss

FastFood og fastfood.no setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Vi dekker alt av stoffområder der hvor matserveringen og dagligvarehandelen smelter sammen i convenience stores, eller servicehandelen på norsk. I hovedsak handler det om å betjene hektiske mennesker som ønsker en bekvemmelig og behagelig hverdag, selv om de ikke rekker å lage maten selv. Mat må vi ha!

Våre artikler og reportasjer setter fokus på trender og utvikling av gode driftskonsept, praktiske løsninger i butikken eller kaffebaren, økonomi, bemanning, produkt- og bransjenytt fra inn- og utland.

I tillegg byr vi gode råd og tips til hvordan bedriften på beste måte kan møte og tilfredsstille travle mennesker – som stadig er på farten.

FastFood går ut til hele conveniencebransjen. Det vil si; store og små kiosker, bensinstasjoner, gatekjøkkener, små-restauranter og andre aktører i servicehandelen.

karine-i-hvitt-halvportr-jpg_halfRedaktør for FastFood og fastfood.no;

Karine Hildonen Henriksen.
Telefon +47 971 744 69
E-post: karine@askmedia.no

Karine H. Henriksen har 21 års erfaring i fra ulike medier i Norge. Hun har blant annet lang fartstid i fagpressen, og har tidligere jobbet med raske nyheter og dyptgående reportasjer i ukepressen. De siste årene har hun vært journalist i Personal og Ledelse, og redaktør for nettsiden ledernett.no. Henriksen er utdannet journalist ved HIO og medierådgiver ved Handelshøyskolen BI.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre